Tuesday, May 10, 2011

M-Pop.?? K-Pop.??? Mari tgok PoP baru lagi.....!!!


Nantikan kemunculan Leng-Pop!!.. muahahahahahahaha.. budaya korea yg menjadi ikutan ramai..^__^.. sya ngaku sya pun minat juga.. tapi tak la seperti group2 yg kini hngat di perkatakan..tiru gaya korea... pa group erk.???? 24:7...gula2 kapas.. laaaaa nie pun sya tau sebab saya baca blog Cik Epal.... mna la saya tau group2 nie.. saya sungguh ketinggalan..*bagaikan katak di bawah tempurung*.... tapi mmg saya mengaku sambil angkat tgn tinggi2.... saya minta korea.. korea juga menjadi inpirasi dalam kemajuan edit2 sya.. cewwahhhhhhhhhhhhhhh............. 

Tapi percaya la anda kepada Leng-Pop!!
Sila klik gmbar utk imej yg besar yerr

Girl Generation: SNSD
saya yg di tgh tue.. sebab dulu sepatutnya saya jd leader group
kira saya paling talented n tercantik la *muntah2*
Saya tak suka pemes2 nie.. penat nak sain... artis glamer...

Saya yg duduk tutup skirt tue
Saya rasa saya yg apling comel sebab mata i bulat..mata mereka semua sepet2
ni la sebab saya tgglkan group nie...
dorang suma nak operate besarkan mata.. jeles la tuewwww... *muntah la lagi*

hahahahahaha. oki2.. pa mcm.??? masih gagal la .. muahahhahaha still nampak edit kan.??? hihihihhi.. tak per la.... tapi saya nak muntah betul2 la pla time menaip nie.. punya la sya nie perasan artis glamer..muahahhaahaha puiksssss... batang hidung pun penyekkk... mulut senyum sampai nak kuyak mulut.. ada hati nak sain2... *tapi lau korang nak saya sain,ble jugak* muahahahahahahhahahaha  ble gak sya perasan pemesss..muahahahahaha..muahahahahhahahha

But I like this!!!..hihihihihihhi...... comel la bju korea nie.. hanbok!!
P/s : Leng-Pop ertinya Leng2 yg kerepot ada hati nak jd K-pop.. kuikuikui..... 

Like Becoz I Love U..

24 comments:

  1. AAAHHH!!!!comel nye.....nice edit la.=)

    ReplyDelete
  2. Allysponti : muahahahahahaah sya ka comel...?? hihihihihi.. meh cini sya sain...hikhikhik

    ReplyDelete
  3. Hahaha..memang comel kalau LengLeng masuk group Girls Generation.. ^_^

    ReplyDelete
  4. shahirah: marii nak bg otagraph...miahahahahahaha

    Halim: ehh ehh.. tu la saya reject jd K-pop nie. nti pemes..*muntahhhhhhh*.....

    Kucar kacir: hihihihihihhihi..maluuuuuuuuuuuu kena puji *mula la gewdikk c leng2*

    ReplyDelete
  5. apa- apa pop pun tak minat. yang eyfa minat aiskrim paddle pop je. hehe

    ReplyDelete
  6. ey: hihihihhihihihihihihhihihihihihihihi,,,,,,,,,, ya ka..:)

    ReplyDelete
  7. akueachik: hihihihihhi.........klik nuffnang la utk tiket fre.. baru buat show.muahaha

    ReplyDelete
  8. nak sain jugakkkk!!
    heheh>:p

    ReplyDelete
  9. diorang pop apa pun kiut ow...hehehe

    ReplyDelete
  10. diana: mari2.... otograph mahal nie..miahahahahhaah *mula sdh perasan pemess* hihihihihihi

    Ahmad : ayayayayaya... mmg mereka kiut..... tapi tak tau ori... saya pun edit kc lawa muka sendri.. tapi guna adobe photoshop.... mereka err..plastik surgery??

    ReplyDelete
  11. hahaahahha.. comella lulu.. jeles pn ade gak lulu dpt masuk grup tu.. adehhh.. haha=)

    ReplyDelete
  12. Aneka : muahahahaha tapi i reject dorang *nada riak dan perasan..* muahahahahaa

    ReplyDelete
  13. fuhyoooo..memang k-pop habes la cik leng2.. =)

    ReplyDelete
  14. haha..leng, sama la kita. mana la tau pasal kumpulan tu.. malas mau pikir sangat artis2 ni.. biar la jadi katak baeah tanah pun xpa..
    tapi 1 ja aku x puas ati.. napa gambar di atas tu xda muka aku. bukan kita satu kumpulan ka tu?? hehe

    ReplyDelete
  15. leng mau sain jgk..
    bkn sbb jd Leng-pop tapi sbb nice editing..
    miahaha..
    penghargaan jua tue kan?
    nak sainnnnnnnnn ~
    hehe ;D

    ReplyDelete
  16. akma : hihihihihih leng pop..muahahahahah

    Ima: hahaha.... laaaaa.. dorang snsd tak su bg masuk.... :P:P:P

    echa : uisehh *parasaaann artis lagi sya nie*

    Anas : muahahahahah.. gila pop...:)

    Fina : nak otograph.??? mahal tau..muahahahahah..puikss.... aperrla sya nie...

    Thank 4 all .... kerana menghargai sya..terharu...

    T__________T

    ReplyDelete
  17. hehhee..sesuai je lulu pakai baju korea tu..cam sme ngn org korea dah haa..huhu

    ReplyDelete
  18. wa..lama xikut perkembangn blog ni..cantik edit ni...:)...

    ReplyDelete
  19. halo saya sedang mempelajari musik di malaysia :)

    kunjungi kami juga ya :)

    http://bit.ly/14laWr8

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...