Monday, May 23, 2011

Drag Me To Hell


kawan saya nie.. baru2 nie.. p tgok la cerita DRAG ME TO HELL... tgok yg d downloadkan.. malas la men beli2 nie..*puiksss*..hihihiihhihiihi..tetiba jak nmpka watak org tua yg menakutkan.. saya pun mau try la... experimen to my face... mari2..kita buat sama2 ya..:)

Picture original

buat layers.. muka saya jek...

Background saya pilih pattern supaya hilang ler muka kakak saya..muahahahaha

pattern yg saya pilih

gambar sya letakkan shadow...

gelapkan muka

kurang warna muka supaya sama...

Highlitekan bahagian gigi

gelapkan gigi supaya menakutkn knon2

sya tak pandai wat kedut muka.. so saya copy dr picture sebelah

gelapkan bahagian mata

copy kedut2 pipi

done..!!!

Ni la watak yg saya tiru

buli jd kulit wayang sudah nie kan..muahahahaah

P/s : kepada readers and blogger2.. saya akan melawat anda bila broadband sya dah ada yaa..sob sob... sila klik nuffnang sya supaya ada duit utk berblogging *buat2 muka menakutkan*..muauauauaua..... minta maaf sebab saya bizi hingga hujung bulan.. rindu blogwalking..:((..  kepada yg nak email saya email di lululalaleng2@gmail.com...

19 comments:

  1. Masa tengok pic mula2 tu, tak sangka tu muka Leng Leng..memang scaryyyy!!!!

    ReplyDelete
  2. Leng2 juga la..Ada ja idea ko kan?? Hm,bagus lagi kau,brabis mo blogwalking,saya,internet free2 di rumah and ofis,nda juga dapat BW.. talampau sibuk.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  3. halim : scary.?? hihihihi..yeaaahh berjaya buat org takut... lalalalalalaal

    ReplyDelete
  4. exyanna: hihihih.. idea.. otak saya mw gerak2..lau nda gerak..nah penyakit malas datang.. huhuhuhuhhuhuhuhuh yayayayaya.. maw baca2 utk blogwalking...mnatau dapat idea lagi..:))

    ReplyDelete
  5. waw! amazing!! pandainya buat :D

    ReplyDelete
  6. takut sangat haih muka sis lulu -..- . seram .. lol ..

    ReplyDelete
  7. Nampak real lah!! Hahaha seram..

    ReplyDelete
  8. myz : mari la sama2 buat..:)

    fyezah : muahahahahaahah... menakutkan.?? jeng3x.....

    vicc : hahahahahaahaha.... real tu org tua..:))

    ReplyDelete
  9. muka menakutkan..tp versi ala2 senyum comel..hehehe..gud artwork cik leng2.. =)

    ReplyDelete
  10. akma : hahahaha. versi ala2 senyum ka.?? hihihihihihih

    Cik Mimie ; meh la try buat sama..:)

    ReplyDelete
  11. wah pandainya..bagus2..

    nk try la..

    ReplyDelete
  12. creative nyerrrrrr.......!!! =D

    ReplyDelete
  13. memang cantik ...pandai betul PS....

    ReplyDelete
  14. warghh seram...

    incek liquid tgk cite ni sampai termimpi2 uhu

    ReplyDelete
  15. buat la tuto utk buang backgroun belakang tuu. contoh macam nak buat header kan kita just nak amik gambar kita je, belakang tuu nak buang.

    ReplyDelete
  16. pandainye edit. Tolong edit gambar kite lah, boleh :p

    ReplyDelete
  17. haha nice giler~! follow sini.. :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...