Tuesday, May 3, 2011

Klasik!!







P/s : hihihih.. kepada.. ermm tau tau napa per... muahahahahaha... begini ble ka.?? tak tau awk nak mcm na... so saya bg mcm nie la... no details ... len kali kena bgtau... setakat edit2..ni jer sya mampu.. muahahahahahaha
kepada sesiapa yg sudi sila berkenalan.. nie org sabah.. still single.. kini berada d luala lumpur.. dia nak ngorat... tapi sya tak layan dia *perasaaannn*... hahaha. tak la.. dia nie kwn sya.. nak d perkenalkan kepada wanita2 yg belum berpunya dan berkahwenn..... lalalalalala

12 comments:

  1. luala lumpur ka kuala lumpur???????

    ReplyDelete
  2. wahhh.serius tak reti photoshop

    ReplyDelete
  3. Tukar la plat kereta Malaysia, baru real...hehe

    ReplyDelete
  4. wah wah .. nampak macam real gila lah sis .. glamour bebeno ada kereta mcm tuh... heee :P

    ReplyDelete
  5. shane : hihihhi. ehh salah taip...kuala lumpur..hihihihihhihi

    Nazirul : sila la mencuba.. tak cuba msti la tak tau....

    kucar kacir : huahahahahaha.. ye ker.?? sya stil nmpak tue mcm palsu..T__T

    Halim : ehhh.lupa..muahahahahha.. biarla dia angan2 perasaaann negara om pute...

    fyeza : lamor kan.?? lalalalala

    ReplyDelete
  6. Cik LL, kalau crop pic pakai pen tool je, tak guna eraser pon..Nampak real x gambar?

    ReplyDelete
  7. halim: oki juga.. tapi ada keras skit hujung gmbar... nmpak sgt cara guntingngann. pakai extract... ble juga tue.:)

    ReplyDelete
  8. i baru blaja..pas tgk blog u..:)...tp xpandai nak explore photoshop ni...

    ReplyDelete
  9. ooo..pakai extract best jugak. Dah try td... selama ni x tahu pun. hehehe...Thanks!

    ReplyDelete
  10. dalila: hihihi...kena pelann..jgn nak belajar 1x trus..

    halim: ya ker.??

    ima: ntah nama sebenar ttau muka jak..kikikikiki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...