Wednesday, March 9, 2011

coupon~!

Jumpa saya lagi………..!! ^_^
Hihihihi…. Meh cni sya ajar lgi..lalala… lau suka boleh baca… tak suka~ xpaksa pun…wawawawa…
Dah tajuk blog saya BESAR2 kat atas tu.. ME &MySelf… jadi suka ati sya la mw wat pe dgn blog sya.. suma org ada cara sendiri~~~ kan3x…psstt…..luv u all ♥ 


Nak mcm nie..beralun2 macam air laut.. wawawa

first kita wat mcm nie....eh ehhh.. lihat bawah yer....

ambi corak sn atas tue.. mcm dlam pic.... banyak corak yg ada ikut suka korang larr nak mcm na....

 klik distort

 lepas tue tarik2 la corak tu..part mna2 jer yg mau ditarikk..kita wat konsep mcm contoh atasssss...^_^

Then ada garis d tgh tue.. delete ler~~ xnak pakai punye...

then p gradient layers lau mw ada kaler2 la~~

 sni bnyak kaler!! ikut suka ati la yg mana mau kan3x... hihihihihi

Picture td tu sya letak cni~Date tue 2008..huhahahaha..
dah lame sya wat nie.. BLOG jer yg baru~~uhuk!!
Then Done!! Bila dah siap wat corak tue, letak jer picture2 yg anda suka…yeahhh…
Hhuhuhu,,picture nie saya wat sempena *arahan* c bos!!! Sruh saya wat kupon lalalalala…
Suka hati korang la nak picture mcm na..~~^_^

P/s: lau suka try… sya Cuma bgtau pa yg sya tau…lau ada kekurangan tu minta maap banyak2 yer…
Luv ya all…. ♥
Suke.??♥ Klik bawa..^_^

2 comments:

  1. nice post..follow my blog

    http://sayangcoco.blogspot.com/

    n maybe u will win prize in my lucky draw content soon

    ReplyDelete
  2. Yo Wasabaers..

    I like your Blog..
    Astonishing

    + U r great at Photshop huh!! I Like!!
    Continue Posting!!

    I’ve follow U..

    Follow me at
    http://ourphonetography.blogspot.com
    http://exyanne-collection.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...