Saturday, April 9, 2011

Terima Kasih CIK EPAL dan YUYU ZULAIKHA

Bangun pepagi dgn senyuman…. ^___^… semalam perut tersangat la sakit.. ntah.. goreng kacang pat keja utk tujuan makan2 bertukar kepada bencana SAKIT PERUT…
Siok tido la waktu malam2..tido guling2+liur meleleh leleh… tetibo.. diriku terpgl utk bgun…. Ehh lappy ku lum off lgi… haisshhhh… lappy tguk haku tidoo laa… then ambik kesempatan tguk blog CIK EPAL…. Oki..oki.. dia close dah contest dierrr… cek luk blog sya…
HOMAIIGUUUDDD..!!

Td seblum tido tguk FOLLOWER 270 org jer… ni tetibah 300++… pa kes.???
Rupa2nya… CIK EPAL dan YUYU ZULAIKHA.. ada cakap pasal saya d entry mereka…..
So comel and so sweet la ADIK2  saya nie… sudi jemput org dtg ke blog kakak yg baru nie…
^___^……. Xtau mcmna nak imagine.. taip pun taktau nak taip macm na…muahahahahaha


Entry From Cik Epal

Entry From Yuyu Zulaikha

Uyeeahhhhh…….. See them ya… they gojes cute ..!!!
p/s : saya blogger baru.. banyak lagi UNDANG2 blogger sya xtau n blum jelajahi segala blogger2 yg wujud….. mintak maaf jika ada kesilapan d entry sya…

NOTE : CIK EPAL dan YUYU ZULAIKHA..  u guys make me smile bgun pagi *tambah awet muda la kakak nie*..muahahahahaha

Sila LIKE!! *memaksa nie*

2 comments:

  1. hehe..mesti best eh orang pemes jengah belog kamu kan?^_^

    ReplyDelete
  2. cik sha: senyum lebar yg melampau2...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...