Friday, April 8, 2011

Selamat Pagi C Kedekut~!

miahahahahaha.... sya la c kedekut tue...^_^ alaaaaaa... di zaman skg.... MONEY is IMPORTANT..!!! so suma pun SAYANG duit... saya pown macm tue juga... penat2 keja.. then bla gaji uhuuuu.. berjoli dgn shoping mall~!! duit habess.... so sya nie GILA shoping... xdapat STOP... tapi duit kena jga.. so klau bercuti.. saya suka ke BUNDLE d pekan2 perhentian percutian...  

SEE ALL THIS STUFF!!! jgn cakap bundle TAK OK.....

Baju nie Beli d LIKAS sabah
RM 5.00

Cardigan From RANAU sabah
Rm 2.00

Sweter/coat *taktau panggil per*
Saya yg peace tue
RM 10.00

Sweter RM 16.00

Jaket RM 5.00 from TELUPID

Yg jaket nie berbeza dari d atas...
RM 8.00

Jaket ni RM 5.00 from KOTA KINABALU

Coat/Jacket RM 5.00 from TELUPID
Note : xtau nak cakap pa lgi...^_^... beli barang mahal pown.. bla smpai rumah.. mesti nyesal... betul ka sya beli benda nie mahal2.??? jeng3x.. jimat cermat budaya kita. *cover kedekut sya*.....

Mesti LIKE!! *memaksa nie*

8 comments:

  1. Fad : uyyeeaahhh.. ada geng.... ^_^

    ReplyDelete
  2. wah! giler pandai bergaya =)

    brand is not the matter =)

    love ur style =)

    http://www.dunialandax.com/

    ReplyDelete
  3. landax : tq..:)) yayayayayaya.. murah2 pun ble bergaya kan3x...^__^

    ReplyDelete
  4. Tidak kisahlah beli di mana murah kah mahal, kita si pemakai yg bawa baju tu.

    KAlau ok pembawakan kita, ok lah, baju murah pun nampak mahal. Best kan dapat kuantiti baju yg banyak dengan duit yang sedikit

    ReplyDelete
  5. cinoi: yayayayayayaya.... banyak sya dapat...^_^
    senang hati*..muahahahaahha

    ReplyDelete
  6. eyy hye ^_^ tadi blogwalking kat blog awak then nampak perkataan RANAU terus nak tanye awak org ranau ke?
    pastu td baru tengok profil rupenye awk org KK.hee
    saye slalu pegi ranau..sabah best gila!!

    btw, cute blog ^___^

    ReplyDelete
  7. saya pun gila baju bundle.. suka sangat. murah2 dan kalu pandai pilih bley dapat yang berkualiti or brand new :D. anyway, N admire that pink coat, cam dalam drama korea plak.. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...