Tuesday, April 19, 2011

Ketika Lelaki Menjadi Kanak2

Lantak la lau ada org marah,tak senang hati ker.... ya la..post mngada2 sya nie nak tayang boypren..muahahaahaha.... sebab sya pilih dia nie jd mangsa edit sya sebab sebab.. lau bypren kompom tak maki2..muahahahaha... sebelum nie mmg tak pernah buat utk lelaki... takkan bg org len pla jd tester kan3x..^_^.. So memperkenalkan kanak2 riang.. Saya jdkan animated.. kena buat 4 jenis gmbar berlainan pose*

1 Tutup Mata

2 Buka Mata

3 Bangkang Buka Mata

4 Bangkang Tutup Mata

Nie La hasil nya!!
kena klik gambar utk melihat Animated

Kini c boypren sya nie kerja di KELANTAN...tanah merah... sesiapa di sana tlong2 la jga and perhatikan dia.. sengsorang di sana..yela..jau jelajah dr Sabah ke Kelantan.tak der kenalan..:((  Dah lama tak jumpa... last jumpa last year November...huhuhu....Oh yaaa!! utk Tutorial Animated seperti di atas sila baca Entry Ini oki...^_^

yg nie pla..Gepren c Boypren..Saya la tuewww....hihihihihihi
*muka jer saya badan hnya pinjaman semata2*
P/s : Today is The last day online on Nite...Broadband tak der duit syiling nak masukkan.T_T kuikuiukui....
siang jer saya update entry *curi2 men time kerja*hihihhihi..oopppp bowwsss..pura2 boss xbaca yaa..^_^
Hihihihihi... lau ada brodband nti..kencang la trafik entry sya oki utk xmenghampakan peminat *puikkksss mcm la sya nie pemes* muntah berbaldi2 kerana Saya Perasann..uhukuhuhukuhuh

4 comments:

  1. Salam.jalan2 bw sini..nice blog :)
    Free2 jalan2 blog saya eh^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    Sudi2 jenguk ye (^____^)

    ReplyDelete
  2. saya org kelantan..nanti saya tolong jga kan boipren cik lulu..muahahaha

    ReplyDelete
  3. Chan : hihihihihi...yayaya..akan ku lawati....:)

    ReplyDelete
  4. nurul : muahahahaha..bah sana tanah merah yaa...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...