Thursday, April 14, 2011

Pelakon Korea:Yoon Eun Hye Kawan Baik Saya ^_^

Yoon Eun Hye... pelakon korea yg popular. sya nie melayan jua cerita korea *minat gila..lau ble melekat kepala d skrin* ..kuikuikui... yg tgok korea jak la.. yg tak tgok cerita korea..kompom kena tipu leh saya.miahahahahaha *gelak suka hati*


Saya just nak gtau.. yg kmi berdua nie kwn baik.sebab kami serupa *yg nie sila percaya*
^__^
- sama tggi
-sama puteh
-sama cun
-sama lawa
-sama baju
ehh.. sama BAJU..???

Nie Eun Hye

Yg nie LuluLalaLengLeng

Kan3x..serupa kan.?? tu la kata, bahawa kami nie kawan baik.... uhuk uhuk... muahahahahahaha. saya jer angan2 lebih....dah dah..yg readers setia..dah tau keja sya asyik menipu jer..
saya pinjam jer badan eun hye tue....  sebab minat dia.. kaki dia cntik panjang *kaki sya pindik*, muka dia pute gebu *saya manis2 lau perhatikan lebih lama nmpk noda2 lubang muka*, dia pelakon pemes *sya pelakon edit2 penipu pok pemes*.....kuikuikui.............

P/s : Terima la seadanya keadaan diri kita sebenar.... mmg semua nak lawa dan cantik.. bgitu juga yg nak berjaya.. jd pabila saya tak berjya jgn pandang tepi2 saja seperti saya tak berguna.... setiap org pasti ada masalah yg tak ble di elakkan *bukan kehendak saya* sbb kelemahan itula saya tak dapat berjaya *seperti tertulis d profile*

Please LIKE T_T

12 comments:

  1. wahhh .. menjadi lah sis lulu jadi macam eun hye .. cantik2 .. :)

    ReplyDelete
  2. fyeza : uik.?? cepatnya komen..:) muaaahhh..hihihihih

    ReplyDelete
  3. hehe .. memang suka usha blog sis .. tuh yang cepat jer cmmnt tuh :)

    ReplyDelete
  4. fyezah : wah... tq dik.. terharu la kakak..T_________T *mari kita bepeluk* uik.??? hihihihi

    ReplyDelete
  5. wah..kawan baik ko ker??hahaha..cakap ngan dia aku nk buat dia gefren aku leh x??hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. haha..gatkan betol la td..tp nice pic=)

    p/s: nak mintak tolong lawat my blog and see ade ape yg kurg coz bru transform=)

    ReplyDelete
  7. azlan.... uik..?? hahaha nak jdkn dia gopren..bole saja.. tguu la smpi beruban..kompom tak dapat... hikhikhik

    ReplyDelete
  8. beena: ehh betul la *menipu sekali lgi*

    oki..oki:)

    ReplyDelete
  9. Aku jumpa blog ko d page WSB hihi
    Aku sdh follow blog ko
    Ba pa lg…follow la blog aku hihi
    Klik link blog aku d bwh ni…
    Mgkn ko bleh buat link mcm aku ni…dpt duit wooo hihi
    Slmt bkenalan ya
    http://adf.ly/YINd

    ReplyDelete
  10. noraliza : tq dear.^__^

    Badminton: sabah juga ka.?/ muahahahahah. pa mcm tu ble dpat duit.?? $$$$

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...