Tuesday, April 26, 2011

Denim Photo Part 3 : Lompat C katak Lompat!


Fuh....... Saya suka yang saya edit nie.... sambungan  episod Denim.....Part 1 dan Part 2... korang da tgok ker.?? tekan Home jer..  Tak susah pown...^__^ yang nie pla Part 3... Part 3 tak sempat nak bg tutorial.. Kena dera bos... nie kes tawak2 gelak2 mcm org hilang akal......... T_T bowss jeles tue kmi gumbiira..sob sob.... salahka ketika kami rasa bahagia.?? *cewwaaahhhhh..jap2.. muntah jap*hikhikhik... Nak kongsi betapa susahnya bergambar gaya lompat nie... Sila la tgok..^__^

Picture nie la yg saya pilih utk diatas
kira oki la daripada lompatan katak yg len..kuikuikui

yang ni oki juga.. tapi sok jer ler sya edit.. utk Part 4
yg ada tutorial.. nia hari tak der.. mode bz didera bowsss

Picture yang ini dan seterusnya di reject abes2.
saya pun tak sanggup nak tgok...
korang ngat senang ka nak lompat2.??
*picture Gaya bersilat*

Gaya Macam Nak kunntuttttt jer
saya dah landinggg baru di snap..
T__T

Gaya mcm setan kot.?? sebab ada tanduk
muahahahahah.. mata pla hilang ntah kemana..
mcm org bahagia overdosss..

yang nie pla.. tak tau pa jadi dgn muka sya
tgn pla terputus.... gaya lompat mcm berlari
GAGAL!!
*menakutkan pla muka saya di sini*

errr............. yg nie tak tau gaya pa..
tak sanggup nak tgok.. pa lgi nak taipp.T_____T
korang panadai2 komen la teka sendri gaya pa..
sya pun tak tau la pa jd!!

yang penting.. sya bahagia yg betul2... dapat edit seperti ini..
korang tgok betul2..^__^
macam kulit album penyanyi pla kan..
rsa2 lepas nie sya nak rakam sora buat album la..
*
mula nak perasann*

P/s : anyway.. timah kasih  ler bebanyak kepada Shane Kingston kerana sudi snap picture sya... makk aiii.... time snap Saya yg lompat2 nie.. bole2 dia gelak2 mcm bomm nak letup2.. siap duduk lantai nak guling2 ketawa lgi..... suka nmpak.....??!! mentang2 saya lompat dgn cara yg paling cunnnn sekali.. jeles la tuewww...!!

12 comments:

  1. wah~artis!hahhaa~

    p/s: mana download font?cantik lah =)

    ReplyDelete
  2. enchix landax: hihihi....len kali bli la album saya..^_^
    P/s: jellyka font.........

    ReplyDelete
  3. kucar kacir:kemas setelah d kemaskini kn.^____^

    ReplyDelete
  4. haa.. banyaknye tutorial... ^^

    ReplyDelete
  5. Fina : hikhikhik..... mcm album kn..*mula persannn lagi*

    cinoi : try jugak la edit mcm nie,,:)

    ReplyDelete
  6. ishiko: bnyak.??? :) bah dun forget 2 try ..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...