Wednesday, July 27, 2011

Pak Misai+Botak

uisehhh.. hensemkan saya..^_^

Oh ya! Sya edit suka2 utk menghiburkan hati.. bg sya. Sya suka bila org lawat blog sya…they SMILE.. isn’t that happy..??? make people laugh or smile.??? ^__^…

Note : bagi org yg pakar2 in edit2 nie.. mintak maaf la andai hasil kerja sya xmemuaskan hati.. like I said… hanya hiburan semata-mata… u want me to be serious.?? Ok.. im serious in my work.. but not in my blog… hey! Sya kongsikan ilmu+hiburan.. kalau nak tunjukkan kesempurnaan.. doesn’t it look  like *sombong & bongkak*.? Kritik hasil kerja org lain dimna hasil kerja sendiri tak la sempurna sangat…. Sorry to say this…. Well…. Im just being honest: Saya edit hanya utk suka2… pa yg sya tau, sya kongsikan… saya bukan sempurna dlam edit2 nie… dan x minta anda utk memuji2… me ramai follower.??  Secubit jer follower..belambak lagi blogger yg ramai gila follower..yg follow saya tue Coz they like to smile when read my blog… 

This my work bila saya serius dalam kerja!!


My work When im not So Serious
Seeeee.... this picture make ur smile or maybe laugh!!
doesn't this make u happy dari bekerja terlalu serius
nak tunjukkan bakat kw yg perfect sgt...??


Cerita botak:
Rambut tumbuh melalui beberapa fasa.
Fasa 1 : rambut tumbuh dr foliker (anak rambut/akar rambut)
Fasa 2: fasa aktif (pemanjangan rambut)
Fasa 3: disini rambut akan berehat.mula gugur dn dganti dgn yg baru.
Nutrisi rambut termasuklah vitamin mineral dan juga hormon tertentu,hormon yg penting hormon tiroid.hormon ini menguatkan metabolism dan mngawal rambut supya xgugur…

P/s : ini cara saya.. jgn terlalu la menunjukkan kesempurnaan tu... teda org sempurna la!! komplen sana komplen sini... maybe kw terlalu sempurna kali kan.??? adehh... yup... saya edit mcm sampah!! so what?? dun wury la... kalau kw terlalu sempurna..edit sampah mcm sya nie..kw tak payah risau la.... takyah la takut dgn saya..muahahaahahahaha... oki.. roger out...

4 comments:

  1. chaca: aik.?? nur ka.?? lucu ka.?? ahahahaha

    abu: nie guna photoshop..

    zurina : huahahahahahaha...jd jantan kejap..:P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...