Saturday, January 29, 2011

*The Staff* @ *My Fren*…


Everyday with laugh…^___^…  suma manusia perlu ada kwn…. Being Alone..??? huhuhuhu.. punya kesian…T_T…Gaduh…. Mmg suma org pun ada jak salah fhm.. tpi itu yg merapatkan kita.. tau tentang kelebihan dan kekurangan masing2…. As long as we stick together… everyday smile….. hari2 jumpa muka durang….*puiksss.. burink…*..miakakakakakaka (evil laugh).. hihihihi..jgn marah kwn2.. Luv them bah….hikhikhik…. so.. Me Kenalkan my fren at da work~~

Name:  Tracy Tsen Syuk Fong
Dia nie Staff paling lama…. Veteren d kedai kmi..*cerewet abesss!!*… jenis yg xmaw mngalah… even dia salah.. mw jua dia yg menang~~T__T.. maw mngis jua lau gaduh ma dia nie… dia sja yg betul~~~ kuang3x… Hahaha… tpi saya synnng* dia= tumpang keta dia la lau blik .. hehehehehe ( penjahat!!) lau bukn dia mna ku smpai rumah… kikikiki….



Name :  Joan Soong Siew Wen 

http://www.facebook.com/joansoong
She’s da BOSS…!! Ahak… anak bos kmi la.. kira skg dia staff…. Sbb kerja under bapa dia… tpi lau bapa dia da ****..... Dia la yg mewarisi segala.. so our BOSS jua la….skg boleh buli2 dia lgi.. nti2… kena dgr perintah sdh… uhuk..T_T..About her..hmm.. NO Comment.. hihihihi….(nti kena putung gaji…)


Name :  Michelle Lim 

http://www.facebook.com/micthzcho
Nah… c Bom Bom (maksudnya c gumuk)…. Hihihihi… dia ni , kejap in kejap out… hahahaha…. Part time staff… sedang belajar di kolej.. bla cuti dia kerja cn la…tpi da lama dia keja cni… dlu dia mmg full time staff… skg pula in-out la. Hihihihihi… Kuat makan..!!! hmm.. kerja nya makan jak~~~!!


Name : Shane Octovia Michael

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000786587881
Hahaha.. yg c shane ni pula.. kmi pungut2 sn kedai telipun~~time tu kmi ketandusan pekerja…. Kira ku lamar2 dia la..(actually ku lamar kwn2 or kazen2 dia)… tup tup… 10 minit mcm tue.. dia sms mau kerja ma kmi… yeahh~~ dpat pekerja baru..^_^… dlu dia nie pendiam+pemalu..lama2 dah kenal.. huh.. x tau malu.. kakakakakaka……


Name : Caroline Gimbul

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000935928556
C carol… c anak bongsu yg manja…*tlampau manja kdg2 kin meradang*… mcm mau hantak jak kapla dia.. kuikuikui…dia ni anak campuran… dusun+cina=anak sesat…(miakakakakaka)….banyak peminat… cun kan lau cmpuran… tpi tu dulu la.. skg saiz drummm…. Hikhihkihik…. Kuat mkan… mulut tau kunya mkanan syak…

So.. this the staff… jua merangkap my fren… bukan semua org sempurna kan.??? ^_^…  sya pun mcm setan jua… T_T.. but… kelemahan buat kita gumbira.. wawawawa…. Hipokrit la lau suma pun bgus… biar urg tau kelemahan kita… nti2 tau jua la kebaikan kita @_@ (ceh..!! mcm puji diri pla)…. 

P/s :: I Love Them all… even sumtime I hate *gadu2 perkara besa*… so luv ur fren…. Susah senang kwn tetap ada d sisi..^__^..





5 comments:

  1. nda pa la aku teda tersenarai

    ReplyDelete
  2. amduh bahh~ nie the staff la.. ko staff machine~~~~~~~~

    ReplyDelete
  3. hahhahah...
    ni lah sorang ni..
    pok mnta hntar jak..
    lpas turun x byar tmbang lgi tu..
    ahahxx.x.
    say thankz pun x..

    ttg diri ko x ka..
    klu x biar sy bgi tau..
    leng2 ni sorank yg bfesyen la..
    stiap hri sblum p keja nak ambil masa 1 jam pilih baju,,
    asal ada apa2 yg ganjil trus ambil gmbar..
    trutama nya gmbar sndri..
    klu nak diikut kan dlm pc soong foto..
    kbanyakkan pic leng2..
    hahhaaxx..
    alamak tlebih sdah//

    ReplyDelete
  4. aiya... kedapatan..~~~~:( lan lan lan.. maluu~~~~

    ReplyDelete
  5. lan aka conss.. uiseh~~~ mcmna kw tau ar.?? adess.. gagal owwhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...